POSEY GILBERT ve UZAYLILARIN VERDİĞİ HEDİYE

POSEY GILBERT VE YAKIN KARŞILAŞMALARI

POSEY GILBERT – Temasçı ve Ressam

Posey’nin D.D. Varlıklarla ilk temasları altı yaşındayken başladı..  Hayatı boyunca o ve erkek kardeşi Ralph varlıklar tarafından ziyaret edildi. Bir gün yemekten sonra annesi  Posey’i öğlen uykusu için kız kardeşinin odasına gönderdi. Posey odaya girdiğinde yatağın üzerinde oturan siyah renkli üç gölge varlık gördü.  Varlıklar büyük bir hızla yatağın üzerinden kalktılar ve o anda pencere tamamen siyaha büründü, sanki kuvvetli bir vakum odanın içindeki havayı dışarı çekti ve varlıklar kayboldu.  Posey gördüklerini annesine anlattı, annesi ona inanmadı.

Bu defa kendi odasında yatmaya gönderdi. Posey hala korkuyordu, yatağına girdikten bir süre sonra odasında bir başka varlığın dolaştığını hissetti. Ve o anda kendisini pencerenin dışında, evin çatısında buldu. Karşısında devasa bir cıva damlasına benzettiği uçan nesne havada asılı duruyordu. Nesnenin tam ortasında açık bir bölüm vardı.

Başını kaldırdı ve önce çok uzun boylu, beyaz tenli bir adam gördü. Açık sarı saçlı ve mavi gözlü adamın üzerindeki tek parça giysi dalgıçlarınkine benziyordu. Başının arkasından dolaşan ve ağız hizasında sona eren bir tür anten vardı. Posey daha sonra bunun bir mikrofon ve kulaklık seti olduğunu anlayacaktı.

Behçet Öcal’ı Ziyaret Eden Varlıklar

Araçtan bir kadın ve bir erkek daha indi. Aslında ziyaretçilerin üçü de birbirine çok benziyordu.  Aradaki tek fark kadının saçlarının neredeyse dizlerine kadar uzun olmasıydı.

BEHÇET ÖCAL TEMASLARINDAKİ GİBİ

Bu bilgi Türkiye’de 1948 yılından itibaren sürekli yakın temas yaşayan Behçet Öcal’ın karşılaştığı kozmik ziyaretçileri hatırlatıyor. Behçet Öcal da kendisiyle iletişin kuranların iki erkek, bir kadın olduklarını ve yüzlerininin birbirinin kopyası olduğunu anlatmıştı. Aradaki tek fark kadının saçlarının neredeyse yere kadar uzun olmasıydı. Yine Behçet Öcal temasında ziyaretçilerin boynunda asılı ve kablo bağlantılı bir cihazdan bahsediyordu. Behçet üzerinde bir ekran ve yanıp sönen ışıklar, tuşlar olan bu nesnenin iletişim amaçlı olduğunu anladı. Ziyaretçiler 1980’li yıllardan sonra dünyada buna benzer bir iletişim aracının çıkacağını söylediler.  (Ayrıntılı bilgi burada: www.youtube.com/watch?v=I49Qwxyka2k  )

 

UZAYLI KADIN BİR ARMAĞAN VERİYOR

Yeniden Gilbert Posey’in anlattıklarına dönecek olursak;  Onunla iletişim kuran dünya dışı kadının elinde dairesel bir nesne vardı. İç içe geçmiş halkalardan yapılmış metal cihaz üç katlıydı ve daireler bağımsız olarak döndürülebiliyordu.  Posey  bunun bir oyuncak olduğunu sandı ve yakından bakmak  istedi.  D.D. Kadın itiraz etmeden nesneyi Posey’e verdi ve onda kalabileceğini söyledi.  Posey heyecan için de metal nesneyi avucunda sakladı.

Bundan sonra hatırladığı ilk şey yeniden yatağında olduğuydu. Hava kararmıştı ve annesi Posey’i uyandırmaya geldi. Akşam yemeği zamanıydı. Posey heyecanla D.D. kadından aldığı oyuncağını aradı, ancak nesne kaybolmuştu.

Sonraki yıllarda Posey’nin kozmik ziyaretçilerle olan temasları arttı ve yaşamı boyunca da devam etti.

FARAH YURDÖZÜ.