TÜRKİYEDE GARİP BİR DOĞUM VAKASI ; HATAY BEBEĞİ

TÜRKİYEDE GARİP BİR DOĞUM VAKASI – HATAY BEBEĞİ

Kasım 2006’da Türk medyasına yansıyan çok üzücü ve nadir rastlanan bir doğum vakası dikkatleri çekti. Haber Hatay’da yaşayan 24 yaşında genç bir annenin ilk bebeğini dünyaya getirmesi ile ilgiliydi. Bebek bir saat yaşadıktan sonra öldü. Bu garip doğumda yeterli bilimsel inceleme yapılamadı. Tam tersine gazete ve özel televizyon kanalları sansasyonel haber başlığı adı altında yayınladılar. Bebeğin anne ve babası isimlerinin gizli tutulmasını istediler.

Öncelikle bebeğin dış görünüşüyle başlayalım; yeni doğanların aksine kol ve bacakları çok uzundu. Bilirsiniz, normalde bebeklerin başları vücutlarına göre biraz daha büyüktür, kol ve bacaklar henüz kemik yapısı da tam gelişmediğinden daha küçük ve içe kıvrık durumdadır. Hatay bebeği ise neredeyse Gri uzaylılar dediğimiz varlıkları hatırlatan ince uzun bir vücut yapısına sahipti. Sadece kol ve bacakları değil  gözleri de çok farklı ve iriydi. Ağız ve burun yapısı bir insanınkine hiç benzemiyordu, başı tamamen saçla kaplıydı.  Cinsiyeti belli olmayan bebeğin bazı iç organları gelişmemişti.

Konu ile yakından ilgilenen Prof.Dr.Üner Tan bebeğin genetik bir bozukluk sonucu bu şekilde dünyaya geldiği açıklamasını yaptı. Geriye evrim bozukluğu nedeniyle bebek daha çok maymuna benzeyen özelliklere sahipti. Prof.Dr.Tan bebekten DNA örneği alıp incelemek istediyse de, ailenin izin vermemesi sonucu bir araştırma yapılamadı.

GENETİK BİR DENEY SONUCU MU?

Gazetelerde yayınlanan resimlerinden görebildiğimiz kadarıyla bebeğin vücut yapısı klasik Gri dediğimiz uzaylılara da çok benziyor. İri gözler, çok ince uzun kol ve bacaklar ve insan bedenine ait özellikler toplanmış, sanki bir melez, hibrid varlık ortaya çıkmış. Elbette ki gerekli bilimsel araştırma yapılamadığından bebeğin genetik bozukluk sonucu mu, yoksa bir uzaylı ve dünyalı anneden doğan hibrid bir varlık mı olduğunu asla öğrenemeyeceğiz.

UFOlojik açıdan düşünürsek söz konusu bebek belki de Türkiye’de dünyaya gelen ilk ve tek yarı uzaylı yarı insan özellikleri barındıran melez varlıktı. Acaba bir kaçırılma ve genetik deney sonucu mu böyle bir bebek dünyaya geldi?

Hatay ve ülkemizin Güney Doğu Anadolu bölgesi yüzyıllardır paranormal, doğa üstü ve mistik olayların sıkça yaşandığı bir coğrafya. Kozmik ziyaretçiler belli coğrafyalara daha fazla ilgi gösteriyorlar. Yine bu bölgede gerçekliği kanıtlanan, uzmanlar tarafından araştırılan pek çok yeniden bedenlenme-reenkarnasyon vakaları mevcut. Yani doğumun Hatay’da gerçekleşmesi belki de bir rastlantı değildi.

NE YAPILMADI?

Anne ve baba isimlerinin gizli kalmasını istedi. Basına asla görüntü vermediler. Bebeğin toprağa verildiği yer de saklandı. Genç bir anne baba adayının yaşadığı acı ve şok düşünülecek olursa bu kararlarını anlamak zor değil.

Diğer yanda bize yansıdığı kadarıyla hiçbir üniversite hastanesi, ya da genetik araştırma birimi konuyla ilgilenmedi. Genetik çalışmalarıyla tanınan Prof.Dr.Üner Tan ise görüş belirtmekten öteye gidemedi çünkü kendisine daha fazla bir alan tanınmadı. Oysa ki Profesör Tan, bebekten DNA örneği alınması ve araştırılması konusunda ısrarcıydı. Aynı dönemde ben yurt dışındaydım, ve çok eski bir geçmiş olmamasına rağmen sosyal medya bu kadar yaygın kullanılamıyordu. Akıllı telefonlar, internet üzerinden canlı yayın, anında iletişim imkanları yoktu.

Hatay bebeği pek çok bilim alanını ilgilendiren bir olaydı ama Türkiye’de UFO ve bilim alanında araştırma yapan hiç kimse konuya el atmadı.

2006 yılında yaşanan olay basında birkaç gün yer aldı ve hemen unutuldu. Oysa anne ve baba ile iletişime geçilmesi gerekirdi. Öncelikle yaşadıkları acı olaydan sonra eminim psikolojik desteğe ihtiyaç duymuşlardı. Bunun ötesinde anne ve babada tıbbi bir genetik inceleme yapılmalıydı. Her iki tarafında da genetik haritası çıkarılarak sorunun kaynağına ulaşmak mümkün olabilir miydi? Yaşadıkları bölgede çok yaygın olduğu gibi akraba evliliği mi yapmışlardı? Bir tarafın genetik sağlık sorunu mu vardı?

ANNE UZAYLILAR TARAFINDAN KAÇIRILMIŞ OLABİLİR MİYDİ?

Ve geliyoruz bizi ilgilendiren asıl meseleye; bu doğum öncesinde bölgede bir UFO gözlemi yaşandı mı? Anne hamileliği öncesinde normal olmayan bir varlıkla karşılaştı mı? Uyku halinde ya da karabasan dediğimiz deneyimler yaşadı mı? Kozmik ziyaretçiler tarafından kaçırılma ve kadınların laboratuvar ortamında hamile bırakılması hibrid-melez bebeklerin doğumuyla sonuçlanıyor. Amaç da bu zaten, insan ve Dünya Dışı varlık geniyle melez bir ırk doğumunu sağlamak. Hatay’lı genç anne böyle bir deneyin parçası mı olmuştu? Eğer bu teorilerden biri bile gerçekse neden o kadın seçildi? Yaşadıkları coğrafya ve binlerce yıldan beri kozmik enerjinin bölgede yoğunlaşması cevaplardan biri olabilir.

Temasçı David Huggins ve melez bebek. (Resim: David Huggins.)

Seminer ve TV programlarımda söylediğim gibi yine tekrar ediyorum; çok önemli bir olay hem tıbbi-bilimsel-genetik açıdan hem de UFOlojik yönden incelenmedi. Dosya kapatıldı, ve cevap bekleyen sorular yığınına eklendi.

FARAH YURDÖZÜ