AY’DAKİ UFO ÜSLERİ

AY’DAKİ UFO ÜSLERİ.

1 Numaralı Üs:

Dünyadan görülen yüzeyin hemen solunda yer alıyor. Bu bölgede zaman zaman göze çarpan ışıklar halen mevcut. Farklı bölgelerdeki üsler ise birbiriyle bağlantılı. Yer altı geçitleri yok, saklanma gereğini duymadan serbestçe hareket edebilme imkanı var. Farklı türdeki uzay gemileri bu üslere inip, yine buradan havalanıyorlar. Uzun yolculuklar için gereken hazırlık da aynı noktada yapılıyor. Yüzey iniş için uygun olduğundan büyük gemiler yükleme ve yük boşaltma işlemleri için Ay üslerini tercih ediyorlar. Toplam 199 Dünya Dışı varlık, 500 Hibrid üsde konaklıyor Ayrıca 17 uzay gemisine sahipler. Dünyadan “bazı” kişiler Ay üslerinin varlığından haberdarlar. Ama bu konuda konuşmalarına izin yok.Yüzeyin 500 metre altında su bulmak mümkün. Mars programlarına hazırlık ve eğitim buradan yönlendiriliyor. Andromeda’ya gönderilecek kişiler de farklı yöntemlerle hazırlanıyorlar. Çok uzun sürecek uzay yolculukları için bedenlerin dondurulma işlemi gibi denemeler Ay üslerinde yapılıyor.Bir numaralı üsde görev yapan Griler askeri görevlerle Dünya’ya gelmekten hoşlanmıyorlar. Ve ancak kısa dönemler için gezegenimize gönderiliyorlar.

moon ufos ile ilgili görsel sonucu

2 Numaralı Üs:

Aynı bölgede ve askeri değişimler için kullanılıyor. Yeni gelenler, bilinçsiz haldeyken takılan çipler sayesinde göreve hazır duruma getiriliyorlar. Robot gibi davranmalarının bir nedeni de bu çipler. Yapılan çalışmalar Andromeda’ya geri gönderilen Gri’lerden saklanıyor. Aynı merkezde Ay’da bulunduklarının farkında bile olmayan insanlar da var. Hatırlama sürecinde ise baş dönmesi, mide bulantısı gibi belirtiler ortaya çıkıyor. Üs son derece hareketli ve yoğun bir bölge. 300 Dünya Dışı doktor var. İşçi olarak çalışan Hibrid’lerin sayısı ise 400. 40 kadar dünyalı kaçırılmalarda yardımcı oluyor. Kaçırılanların hala dünyada bir evde ya da sağlık merkezinde olduklarına inanmalarını sağlıyorlar. Uzay gemileri bir başka üsde. Kaçırılmalar için hızlı gemilere ihtiyaçları var. İnsan bedenleri üzerinde yaptıkları çalışmalarda kullandıkları özel ilaçlara sahipler. Dünyalı insanlar çok gelişmiş tekniklerle çalışıyorlar. Bu üsde bulunanlar istediğini yapmakta özgür gibi görünse de, gerçekte herkes birer tutsak. Gerçek özgürlükse unutulmuş bir kavram.

moon ufos ile ilgili görsel sonucu

3 Numaralı Üs:

Aynı bölgede yer alıyor ve dinlenme amaçlı hazırlanmış.. Diğer üslerle bağlantılı olan mekanda yürüyüş ve spor alanları var. Nefes almak için oksijen cihazları, oturma ve uyuma salonları, yüzme havuzuna sahipler. 30 kadar Dünya Dışılı ve 150 Hibrid var.

4 Numaralı Üs:

Daha küçük bir mekan ve özel kişileri ağırlamak için hazırlanmış. Sıkı güvenlik önlemleri ile korunan üsden Dünya ve Mars’a gidecek gemiler kalkıyor. 100 Dünya Dışı ve 130 Hibrid çalışıyor. En ufak bir hatada ölümle cezalandırılacaklarını biliyorlar. Bilgisayar ve vericileri çok küçük boyutlarda. Ancak bizim uydularımıza eşit güce sahipler.

moon ufos ile ilgili görsel sonucu

5 Numaralı Üs:

Enerji sağlama amacıyla kurulmuş. Aynı zamanda mekanik onarımlar için de kullanılıyor. Burada sadece Griler çalışıyor. İnsanların konu hakkında bilgi edinmesi yasak. 70 Dünya Dışı varlık, Gri ve 110 Hibrid var. Cihazların çoğu elektromanyetik ve lazer ışınlarına sahipler. Radyasyon tehlikesi yok. Dünyalı insanlar tüm bu cihazlara baktıklarında, enerji üretmenin dünyadakinden binlerce kere daha kolay olduğunu anlayamıyorlar. Dünya Dışı üsleri kuranlar barışçı amaçlarla gelmiş olsalardı, teknolojik açıdan onlardan çok şey öğrenebilirdik.

FARAH YURDÖZÜ