DERREL SIMS 15 TEMMUZ ÇARŞAMBA ZOOM ONLINE KONUĞUM OLACAK

15 Temmuz Çarşamba ZOOM SEMİNER konuğum ünlü araştırmacı DERREL SIMS.

DERREL SIMS Uzaylılar Tarafından Kaçırılma “Alien Abductions” konusunda dünya çapında önü çalışmaları gerçekleştiren rakipsiz bir araştırmacı. Eski bir CIA mensubu ve dedektif olan Sims aynı zamanda “Alien Hunter” uzaylı avcısı olarak da tanınıyor.

Meslek hayatında neredeyse elli yılı geride bırakan araştırmacı Amerikan ve dünya televizyonlarında sayısız belgesele ve programa konuk oldu.

Aşağıdaki video 2007 yılında katıldığım Roswell UFO Festivalinde çekildi. Parmağında yabancı bir madde olduğunu düşünen genç bir adam Derrel Sims ile görüşmek istediğini söyledi. Sims elindeki mıknatısı parmağın ve cismin üzerinde gezdirmeye başladı. Videoda belirgin şekilde görüldüğü gibi nesne mıknatısa tepki veriyor. Tabii şahıs cismin nasıl ve ne zaman cildinin altına girdiğini bilmiyordu. UFO ve dünya dışı varlıklarla temas deneyimleri yaşamıştı, kaçırıldığını düşünüyordu. (Video Mark Easter tarafından çekildi)

Derrel Sims kaçırılmalar konusunda fizik kanıtları ortaya çıkartmasıyla haklı bir ün kazandı.

Dünyada mikroçipleri ilk defa saptayan Sims uzaylıların bıraktığı el izlerini üç boyutlu ortamda dijital olarak canlandırdı.

Alienhunter evidence in light: ISBN 1884298885

FARAH YURDÖZÜ.