Size Özel “Ayasofya Gece” Ziyareti

Uzman rehber Şerif Yenen ve araştırmacı yazar Farah Yurdözü ile size özel Ayasofya Gece ziyaretinde buluşuyoruz.  7 Aralık cumartesi akşam saat 18:00’de Ayasofya Müzesi kapandıktan sonra başlayacak turda, kapılar bize özel açılacak. Bu turda mekanı rehberimiz Şerif Yenen ve metafizik araştırmacı Farah Yurdözü ile geziyoruz.

Şerif Yenen turizm ve tarih konusundaki yılların deneyimini bizimle paylaşırken Farah Yurdözü de Ayasofya’nın gizemleri, bilinmeyen sırları ve şifrelerini anlatacak.

Tur bitiminde dünyaca ünlü Lale Pudding Shop’ta akşam yemeğinde buluşacağız. Lale Pudding Shop 70’li yıllarda ruhsal aydınlanma arayan pek çok batılı gezginin buluştuğu bir merkezdi. Dünyada yayılan New Age akımlarının İstanbul’a ulaşmasını sağlayan merkezlerden biriydi Lale Pudding Shop. O zamanlar Sultahahmet Meydanı’ndan Hindistan’a giden otobüsler kalkıyordu: “Magic Bus”. Sonrası Nirvana 🙂 

7 Aralık Cumartesi “size özel” Ayasofya gezimizin ardından Lale Pudding Shop’ta sohbete devam edeceğiz ve Türkiye’nin New Age’e giden yollarına bir göz atacağız. 

Rezervasyon ve kayıt için telefon numaraları: 

0212 245 29 42   0532 612 85 17

Otobüsle Hindistan’a 🙂