NASA farkında olmadan yayınladı! Uzaylılar tarafından yapılmış bina olabilir mi?

NASA (Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı) tarafından resmi internet sitesi üzerinde yayınlanan bir fotoğraf gündeme damga vurdu. UFO uzmanları tarafından ardı ardına gelen açıklamalar, kamuoyunun ilgisini bu olayın üzerine çekti. NASA tarafından Mars’ta çekilen fotoğrafta, Mısır Piramitleri’ne benzeyen bir yapı ve tünel ile bu piramide bağlanan kare şeklinde bir bina görülüyor. Bu fotoğraf, uzaylılar var mı sorusunun cevabını bulmak için süren tartışmaları daha da hararetlendirdi. İşte uzaylılar tarafından yapıldığı iddia edilen binaların görüntüleri ve uzmanların iddiaları.

UFO Sightings Daily’nin komplo bloğunu işleten Waring, “Fotoğraf açıkça kare şeklindeki binaya bağlı bir uzaylı piramitini gösteriyor.” dedi.

Güneş Sistemi’nde bilinen en büyük volkanik dağ olan Olympus Mons yakınlarında çekilen görüntüler büyük tartışmaya neden oldu. İngilltere merkezli Express haber sitesinde yer alan habere göre, NASA’nın arşivlerinden çıkan inanılmaz fotoğrafın alt kısmında, kayalardan yapılmış bir yapı gözüküyor ve UFO uzmanı Scott C Waring bu yapının uzaylılar tarafından yapıldığını iddia ediyor.

NASA farkında olmadan yayınladı! Uzaylılar tarafından yapılmış bina ve...

“UZAYLILARA AİT BİR ÜS”

UFO uzmanı Scott C Waring “Mars üzerinde bulunan antik bir uzay üssü neye benzerdi?” sorusunu sorduktan sonra, “NASA’nın arşivinden çıkan bu fotoğraf, bu soruyu açıklıyor.

NASA farkında olmadan yayınladı! Uzaylılar tarafından yapılmış bina ve...

Kaynak: sabah.com.tr