GRACİELA YAGUANA’NIN İLGİNÇ KAÇIRILMA ÖYKÜSÜ Ecuador 1995 – 2016

Graciela ve Jose Yaguana, Güney Amerika ülkesi olan Ecuador’da yaşıyorlar. Kozmik ziyaretçilerle olan bağlantıları 1995 yılında başladı ve çok uzun süre devam etti. Bu sürede Graciela yapay yöntemlerle ve laboratuvar ortamında hamile bırakıldı, melez bir bebek dünyaya getirdi. Ektom gezeninden gelen ziyaretçiler Graciela ve Jose’ye pek çok konuda bilgi verip bir eğitimden geçirdiler. En önemlisi de 20 yıl sonra gerçekleşecek çok şiddetli bir depremin olacağı günü ve tarihi verdiler.

İLK KARŞILAŞMA

19 Aralık 1995 günü Jose ve Graciela Yaguana çifti çocuklarıyla birlikte balık tutup sakin bir gün geçirmek amacıyla Kuyango Ormanına gittiler. Gün sona erdiğinde, eve dönmek üzere hazırlanırken Jose sahilde birden ortaya çıkan parlak ışıkları fark etti ve ailesine de gösterdi. Yakından bakmak için elindeki fenerle ilerlediğinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Karşısında yabancı bir gemi duruyordu. Cismin ayakları suyun içindeydi ve sahile inen küçük bir merdiveni vardı. Gemi oval biçimde ve kırmızı renkteydi.

JOSE YAGUANA
GRACIELA YAGUANA

Jose feneri cismin sağ tarafına yönelttiğinde hareketsiz duran üç insanımsı varlığı gördü. Ufak yapılı yabancıların en uzunu Jose’nin omuzuna kadar, en kısası ise dirseğine kadar geliyordu. En uzun boylu yabancının yüzünde maske benzeri bie nesne vardı. Jose ile konuşmaya başladılar ve ona şu sözleri söylediler:

“Seninle konuşmak istiyoruz. Karının ve senin iyi niyetli insanlar olduğunuzu gördük.Karına bir emriyon bırakmayı istiyoruz. Çünkü yılardan beri ürememiz durdu ve türümüzü korumak istiyoruz.”

Jose eşinin bu yabancılarla asla ilişkiye girmeyeceği cevabını verdi. Yabancılar fiziksel bir ilişkinin gerekli olmadığını, işlemin teknik ve tıbbi anlamda gerçekleşeceğini söylediler. Jose eşinin tüplerinin bağlandığını söylediğinde yabancılar bunun da sorun olmayacağını belirttiler. Gezegenlerinin Pleiades Yıldız Kümesinde bulunduğunu söylediler. Varlıklar sahilden ayrılırken yeniden görüşeceklerini hatırlattılar.

Vedalaşırken Jose yabancıların eline dokundu, beş parmakları vardı ve ciltleri çok yumuşaktı. Geminin merdivenlerinden çıkıp içeri girdiler, kapı kapandı. Cisim önce biraz yükseldi sonra da Jose’nin gözlerinin önünde ortadan kayboldu.O gece Jose yaşadıklarını düşünmekten uyuyamadı. Yabancılarla arasında geçen konuşmayı karısında da anlatmamıştı. Ertesi sabah anlattığında Graciela önce kocasına inanmadı. Uzun süre konu üzerinde fikir yürüttüler ve sonunda kabul etmeye karar verdiler. Bir kere evet derlerse yabancıların kendilerini rahat bırakacaklarını düşünmüşlerdi.

TÜP BEBEK HAZIRLIĞI

Sonraki karşılaşma 7 Ocak 1996’da oldu . Graciela ve Jose öğleden sonra saat 17:00 civarında evden çıktılar. Her zaman izledikleri yolun tersine bir başka yönden gittiler ve sonunda uzay gemisi ile karşılaştılar. Bu defa gördükleri gemi ilkinden çok daha büyüktü. Ters çevrilmiş bir tabağa benziyor ve her yanından ışıklar çıkıyordu. Jose gemiyi gördüğünde içinde büyük bir huzur ve sevgi hissetti. Yabancılar çifti gemiye davet ettiler. Gemide pencere ya da dışarı doğru herhangi bir çıkıntı yoktu. Çevreleri büyük ekranlarla çevrilmişti. Bir de konuştukça dönüp hareket eden ışıklar vardı .

Kozmik ziyaretçiler Grasiela’ya yatmasını söylediler. O anda yuvardan bir yatak çıktı. Graciela’nın şakaklarına ve göğsüne elektrotlar bağlandı. Graciela hiçbir şey hissetmiyordu, sonra uyuyakaldı.

Bu arada Jose yapılan uygulamayı merakla izliyordu. Yabancıların en küçük yapılı olanına “Pilot” adını vermişti. Pilot bir dolabı açtı ve oradan şeffaf mavi renkte bir tüp çıkarttı. Sonra tüp bir başka kapla birleştirildi ve uygulama başladı. Tüp Graciela’nın vajinasına yerleştirildi.

Jose, Pilot’a ismini sordu, yabancı Lictin olduğunu ama başka bir soru sormaması gerektiğini söyledi. Uygulama yaklaşk 15 dakika kadar sürdü. İşlem bittiğinde gemiden inebileceklerini söylediler. İkinci görüşme de bitmişti ama pek çok vakada görüldüğü gibi temaslar bu kadarla sınırlı kalmıyordu. Şimdi sırada bebeğin geri alınma işlemi vardı.

BEBEK GERİ ALINIYOR

17 Mart günü Jose ve eşi yorgun bir halde portakal tarlasından geliyorlardı. Aniden ikinci buluşmada gördükleri gemi ile karşılaştılar. Yine üç yabancı gelmişti evli çifti gemiye aldılar. Graciela yeniden yatağa uzandı bu defa bebeğin alınma işlemi başladı. Cenin bir hayli büyümüştü, annene alındıktan sonra cam küveze benzeyen koruyucu bir ortama yerleştirildi. Jose ve Graciela’ya inmelerini söylediler. Gemi yeniden havalandı ve gözden kayboldu.

Bu ilginç kaçırılma ve yakın temas vakası çok sayıda tıp doktoru, psikolog, psikiyatrist ve UFO araştırmacıları tarafından incelendi. Patalog Manuel Kury, Graciela’yı muayene ettiğinde gerçekten kürtaj yapıldığı sonucuna vardı. Psikiyatrik incelemede hem Jose hem de Gracielanın ruhsal-zihinsel açıdan tamamen sağlıklı oldukları ve kişilik bozukluğu göstermedikleri belirlendi. Yalan uydurmuyorlardı, hayal görmemişlerdi ve bunu yapmaları için gerek ve istekleri yoktu. Böylelikle “Kaçırılmalar” dosyasına yeni bir olay daha eklenmişti.

Image result for Graciela and Jose Yaguana
JOSE 20 YIL SONRA

AYRINTILAR

Graciela ve Jose Kozmik Ziyaretçilerle buluşmaları sırasında aralarında ilgilnç konuşmalar da geçti. Konuşmalar İspanyolca yapıldı ve Jose onlara İspanyolca’yı nasıl öğrendiklerini sordu. Dediklerine göre Ektom’lular ruhların dilini konuşuyordu , bu yolla milyonlarca lisan öğrenebilirlerdi. Ocak 2011’e kadar ziyaretler devam etti. Bu sürede Jose ve karısı Graciela’ya ziyaretçiler tarafından bir eğitim verildi.

Meditasyon ve onlarla iletişim yöntemleri öğretildi. Karmayı ve evrensel yaratıcı gücü kabul etmenin önemi vurgulandı. Sevgi-bağışlama-ve unutmanın temel kural olduğu öğretildi.  Eğer seviyorsan bağışla ve bağışlıyorsan unut. İletişim devam ederken doğan melez çocuğu da dünya ölçüleriyle 15 yaşına geldiğinde göstereceklerini söylediler.

DEPREM KEHANETİ GERÇEKLEŞTİ

1996 yılındaki görüşmelerimde Ektom’lu ziyaretçiler tam 20 yıl sonra 2016’da Ecuador’da çok şiddetli bir deprem olacağını söylediler. Jose bu bilgiyi paylaşmak zorunda olduğunu hissetti. Televizyon ve radyo programlarında deprem tarihini verdi ve yetkilileri tedbirli olmaları konusunda uyardı. Yazık ki gereken tedbirler alınmadı. Ve gerçekten de tam 20 yıl sonra 16 Nisan 2016’da Ecuador 7,8 şiddetindeki depremde çok büyük bir felaket yaşadı.

Sonuç 600 ölü ve 2200 kayıp insandı. Jose yeniden televizyona çıktı ve bu bilginin kendisine Ektom’lular tarafından verildiğini hatırlattı, ama yazık ki geç kalınmıştı. Jose’nin herkese bir mesajı vardı, şöyle dedi: “Dünyada yaşamak çok güzel, ama ne yazık ki biz yaşamasını bilmiyoruz.”

FARAH YURDÖZÜ