ÖLÜMSÜZ KONT ST.GERMAIN VE OSMANLI-TÜRKİYE BAĞLANTISI

SAINT GERMAIN KONTU VE OSMANLI-TÜRKİYE BAĞLANTISI

Gizem ve UFO çevrelerinde adı sıkça duyulan Kont Saint Germain aynı zamanda “Ölümsüz Kont” olarak da bilinir.

17.yüzyılda soylu bir ailede doğmuştur ama bazı tanıklara ve kayıtlara göre hala hayattadır. Dünya Dışı akıl ya da Anunnaki ırkından aldığı bilgilerle ölümsüzlüğü keşfetmiştir. Saint Germain kontu aynı zamanda geçmişten bugüne dünya politikası ve ülke liderleriyle yakın temastadır. Onlara danışmanlık yapar ve bazen de ülkeler arasında bilgi taşıyan bir casustur.

Saint Germain Kontu

TARİH KAYNAKLARDA

Tarihsel kaynaklarda ise Macar Prensi Rákóczi’nin oğludur. Ama bazı iddialar onun prensin oğlu değil “kendisi” olduğunu ifade eder.  Peki kimdir bu prens ve bizi neden ilgilendirir?

Macaristan ve Transilvanya Prensi olan Rákóczi bir halk kahramanı. 1676’da Macaristan’da doğdu. Macaristan bağımsızlık savaşını başlattı. Ancak kendisine karşıt güçler nedeniyle sürgüne gönderildi.  Yaşamının son 15 yılı Osmanlı İmparatorluğu’nun koruması altında Tekirdağ’da geçirdi. Osmanlı devletinin daveti üzerinde yanında çok sayıda taraftarı ile ülkemize yerleşti. 1735’de Tekirdağ’da öldü. Son günlerine kadar yaşadığı ev bugün bir müze olarak ziyarete açıldı

Macar Prensi Rákóczi

KONT SAINT GERMAIN ORTAYA ÇIKIYOR

Gizemli Kont Saint Germain 1740-1750 arasında Avrupa’da ün kazandı. Adının duyulmaya başlaması Prens Rákóczi’nin ölümünden hemen sonraya rastlıyor. Bir aristokrat ve politikacılarla yakın dosttu. Özellikle Fransa sarayının vazgeçilmez bir karakteri oldu. 1789-1799 yılları arasında gerçekleşen Fransız Devrimi’ne etkisi olduğu söylenirdi.

Kont büyük bir servet sahibi gibi yaşıyordu. Üzerinde sürekli pahalı mücevherler taşırdı. Sıradan madenleri altına çeviren bir simyacı ve mücevher ustasıydı. Gizemci ve filozof olan bu bilim adamı aynı zamanda müzisyen ve keman sanatçısıydı,  12 dil konuşuyordu.

MEDICI AİLESİ VE HARRAN’LI SABİLER

Saint Germain Kontu bazı iddialara göre Tekirdağ’da ölen Prens Rákóczi’nin oğluydu ama gerçekte anne ve babası hiçbir zaman ortaya çıkmadı. Kendisi de bu konuda bilgi vermiyordu. Sadece Avrupa’lı aristokrat Medici ailesi tarafından yetiştirildiğini anlatırdı. Kont aynı zamanda soylu Dragon kanından geldiğini söylüyordu.  Bu ırkın kökeni Draco takımyıldızı,  sembolü Ejderha’ydı.

Avrupa’lı pek çok soylu aile aynı kandan geldiklerini söylüyor, ve asaletin ya da monarşinin onlara hak olarak verildiğini ifade ediyorlardı. Medici ailesi de onlardan biriydi.

Bu arada gizem ve simya konusuna çok meraklı olan Medici ailesinin, Harran’lı Sabilere ait olan “Picatrix” kitabını İtalyanca, Fransızca ve Latince’ye çevirttiklerini hatırlayalım. Bu kitap sonraki yüzyıllarda Gül Haç, Tapınak Şövalyeleri gibi pek çok gizem ve kardeşlik cemiyetinin kurulmasını sağladı ve öğretilerinin temeli oldu. Zaten Kont Saint Germain’in de bütün bu cemiyetlerle yakın ilgisi vardı.

AGARTA VE YERALTINDAKİ GİZLİ DÜNYA

Kont Saint Germain Dünya dışı akıl tarafından kurulmuş olan yeraltı ülkesi Agarta ve Agarta Üstadları ile de bağlantılıydı. Soğuk havaya dayanıklı olmaması Agarta kökenli olduğunun işareti miydi?

Katıldığı toplantılarda yemek yemiyor ve sadece çok az yulafla besleniyordu. Aradan onlarca yıl geçmesine rağmen yaşlanmıyor ve 45 yaş görüntüsünü koruyordu. Geçmiş tarihi sanki o zamanda ve mekanda yaşamış gibi ayrıntılarıyla anlatırdı. Özellikle de Hz.İsa ve döneminde yaşananlardan tanık olmuş gibi bahsediyordu. 1784’te öldüğü haberi duyuldu ama mezarı bulunamadı. Ölümünden bir yıl sonra 1785’de yeniden ortaya çıktı. Sonsuz gençliğin ve ölümsüzlüğün sırrını mı keşfetmişti?

Bu defa Almanya’da ipnotizmacı Anton Mesmer ile beraberdi. Aynı yıl düzenlenen bir Mason kongresinde temsilci olarak görev yaptı. Fransız filozof Voltaire onun için “Saint German kontu, asla ölmeyen ve her şeyi bilen bir adam” diyordu.

BİR MEKTUP VE ANUNNAKİ IRKINA AİT OLAN KİTAP

Kont Saint Germain 1790 yılında yazdığı bir mektupta şöyle diyordu:

«İstanbul’a gidiyorum, beni orada bekliyorlar. Daha sonra İngiltere’ye gideceğim. Orada iki yüzyıl sonra kullanacağınız icatlar olan tren ve buharlı gemi üzerinde çalışacağım. Bir  Süre Himalayarlar’a çekilip dinleneceğim. 85 yıl sonra Yeniden ortaya çıkacağım.»

Neden İstanbul ve neden Türkiye? Onu ülkemize çeken neydi? İstanbul yani eski adıyla Bizansın bir gizemciler ve simyacılar merkezi olması mıydı? Ya da Galata’lı Keltler’den geriye kalan öğretinin peşinde miydi? Yeraltı ülkesi Agarta ve Anadolu’da çok sayıda bulunan yeraltı kentleri bağlantısını da unutmayalım.

St.Germain tarafından yazılan kitap

Kont Saint Germain aynı zamanda çok önemli bir kitabın da yazarıydı; üçgen biçiminde basıldığı için “Üçgen Kitap” olarak da bilinen bu eser aslında Dünya Dışı zekadan insan ırkına aktarılan bilgilerin bir kısmını içeriyordu.

Kitaba göre;

  • Dragon / Ejderha şifa gücüdür.
  • Yılanın şifa ve tıp sembolü olması gibi.
  • Simya ve dönüşümde kullanılan Felsefeciler Taşı aynı zamanda bedeni ölümsüzlüğünü arar.
  • Ejderha sembolizmi sıradan insanın üst benliğiyle iletişim kurmasını simgeler.
  • DNA ve Kundalini enerjinin aktivasyonudur.

Bu inanca göre isim verilemeyen, kelimelerle ifade edilemeyen bir tek tanrı vardır. Evren yaratılırken, büyük patlamada  Drako takımyıldızı insan ırkının ana vatanı olmuştur.

«Yaşlı Ejderha» «Old Dragon» bedene girmeden önce sadece pasif, saf enerjiyken, fizik maddeye geçtiğinde aktif hale gelir. Dragon enerjisi; «sessizliğin sesi», «logos» ve «Ophis» olarak bilinir.  Eski Mısır, Yunan öğretilerinde aslan başlı, ayakta duran bir yılan olarak gösterilir.

Mezopotamya Tanrısı Anu’nun soyundan gelen Annunaki ve Reptilian/Dragon Irkı  atalarına ait kozmik bilgiyi genlerinde taşırlar. Ve Ancak bu kan soyuna ait olanlar o bilgiyi ritüeller ile aktif hale getirebilirler.  Ritüeller Tantra, Kabbalah, maji, simya ve Hermetik ve Gül Haç uygulamalarının temelidir.

Ophis

20.YÜZYILDA SAINT GERMAIN KONTU

1930’lu yıllarda Amerika’lı bir spiritualist olan Guy Ballard, Saint Germain Kontu ile iletişime geçtiğini söyledi. Ondan telepati yoluyla “kanal” mesajları alıyordu. Kont Yükselmiş Üstad’lardan biriydi. Guy Ballard Saint Germain’in adını kullanarak “I AM” (Ben O’Yum) öğretisini yaymaya başladı. Bu konuda yazdığı ve yazdırıldığı iddia edilen kitaplarda üstün bir ırktan bahsediliyordu.

Guy Ballar “I AM” Öğretisini Kurdu

Ancak üstün ırk kavramı giderek ırkçılığa dönüştü. İkinci Dünya Savaşı yaklaşıyordu ve Guy Ballard’ın kurduğu öğreti eleştiri almaya başladı. Bir süre de sonra da sonra erdi. Ama bugün hala New Age çevrelerinde Kont Saint Germain’den kanal mesajı aldığını iddia eden medyum ve guruplar var. Onlara göre Saint Germain insanların arasına karışmasa da uzaktan sürekli felsefi mesajlar vermeye devam ediyor.

New Age Felsefesinde St.Germain

Ölümsüz Kont Saint Germain bazı iddialara göre 1970’li yıllarda Fransa’da ortaya çıktı. Richard Chanfray adlı bu kişi Saint Germain kontu olduğunu ileri sürdü. Fransız televizyonunda canlı yayında kurşunu altına çevirdi. Gerçek bir simyacı mıydı yoksa ilgi çekmek isteyen bir şöhret meraklısı mı bilemiyoruz. Ancak Richard Chanfray 1983’te intihar ederek yaşamına son verdi… ya da öyle dendi.

Richard Chanfray

BİR BAŞKA SAINT GERMAIN KONTU İLE BEN DE TANIŞTIM

Anunnaki konusunda araştırma yaparken New York’ta Fransız bir sanatçı ile tanıştım. Bu kişi doğrudan söylemese de Saint Germain Kontu olduğunu ima etti. Gerçek adını kullanmıyor ve adresini gizli tutuyordu. Birkaç yabancı dili konuşuyordu. Ama en önemlisi Arapça’yı  çok iyi biliyor ve konuşuyor olmasıydı. Sadece Arapça değil İslam dinini ve Kuran’ı da öğrenmişti ve bu konuda bilgisi vardı. Anunnaki Irkı hakkında bilgi veriyor ve yazıyordu. Ona göre Anunnaki dünya ırkının ilk ve orijinal halkıydı.

SAINT GERMAIN KONTU BUGÜN

Sosyal medyanın ve dijital iletişim araçlarının fazlaca kullanıldığı günümüzde Kont Saint Germain’e ait hala net bir bilgi mevcut değil. Ölümsüz Kont bir zaman yolcusu muydu? Gerçekten Drako takım yıldızından gelen Anunanki ırkının dünyadaki temsilcisi miydi? 18.yüzyılın ülke liderleri, filozof ve araştırmacıları onunla şahsen tanıştı, hakkında yazılar yazdılar. Yani böyle bir şahıs gerçekten vardı, hayal ürünü değildi.Üstelik dünyanın bilim, inanç ve politik gidişini de etkiliyordu. Bugün hala Avrupa ve Dünya politikalarını etkiliyor olabilir mi?

Ya da dünyanın teknolojik kaderini çizen öncü bilim adamlarına ve yatırımcılara destek verdiği söylenebilir mi?Dijital iletişim platformlarında acaba onun da imzası var mı? Şimdilik ölümsüz kont yeniden ortaya çıkıp kendini gösterene kadar beklemekten ve araştırmaya devam etmekten başka çaremiz yok.

FARAH YURDÖZÜ

 

.