Gizemli 9. Gezegen Ortaya Çıktı! NASA’nın Gerçekleri Sakladığı İddia Edildi

Komplo teorisyenlerinin yıllardır Nibiru isimli 9. Gezegen’le (Planet 9, Planet X) ilgili bitmek bilmeyen iddiaları var. Hatta Maya Takvimi’nin son günü olan 21 Aralık 2012’de Nibiru’nun Dünya’ya çarpacağı ve yaşamı yok edeceği ileri sürülmüştü. Şimdi ise 9. Gezegen hakkında ilginç bir iddia daha ortaya atıldı. Nibiru’nun Güneş’in yakınında görüldüğü söylendi. Bazı görseller paylaşıldı. Bu durum gizemli gezegen hakkındaki tartışmaları yeniden gündeme getirdi. Ünlü komplo teorisyeni Waring, NASA’yı gerçekleri saklamakla suçladı. İşte detaylar…

Sümerler tarafından Nibiru, Babiller tarafından da Marduk olarak adlandırılan 9. Gezegen yıllardır büyük bir tartışma konusu. NASA’dan yetkililerin ve birçok bilim insanının açıklamalarına rağmen, 9. Gezegen’in Dünya’ya çarpacağı iddiası komplo teorisyenleri tarafından dile getiriliyor.

Gizemli 9. Gezegen ortaya çıktı! NASA’nın gerçekleri sakladığı iddia edildi
Maya Takvimi’nin sona erdiği 21 Aralık 2012 tarihinde 9. Gezegen’in Güneş etrafındaki eliptik turunu tamamlayıp, Dünya’ya çarpacağı söylenmişti. Böyle bir şey yaşanmadı, komplo uzmanları Maya Takvimi’nin yanlış olduğunu veya yanlış hesaplama yapıldığını savunup, farklı tarihler verdi.

Şimdi ise 9. Gezegen hakkında flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Güneş’in yakınında gizemli gezegenin görüldüğü belirtildi ve kanıt olarak bazı fotoğraflar paylaşıldı. Bu iddianın arkasındaki kişi ise ünlü komplo teorisyeni ve UFO avcısı olan Scott C. Waring.

Waring, 9. Gezegen’e ait olduğunu iddia ettiği fotoğraflar paylaştı ve NASA’yı gerçekleri saklamakla, bilgi vermemekle suçladı.

Komplo uzmanı konu hakkında ilginç bir açıklama yaptı ve söz konusu Güneş fotoğraflarının filtre ile çekildiğini, kendisine ait olmadığını belirtti. Waring’in konu hakkındaki açıklaması şu şekilde:

“Bir kişi ev yapımı bir filtre ile (Kırmızı filtre) Güneş’in fotoğraflarını çekti ve Güneş yakınında bir küre olduğunu fark etti. Bu küre Dünya’dan ve daha birçok gezegenden 20 kat daha büyük. Negatif formatta (Mavi) küre daha çok belli oluyor.

NASA’nın bize söylemediği bir şeyler var, bundan bahsetmeyecekler. Fotoğrafların sahibi olan kişi bu nesnenin efsanelerde adı geçen, eski Mısır’dan, Sümerlere kadar birçok yerde bahsedilen Nibiru olduğunu söylüyor ve bu konuda endişe duyuyor.”

Waring kendisinin de Güneş’in fotoğraflarını çektiğini ve Güneş’in solunda küreyi gördüğünü de sözlerine ekledi. Bu kürenin 9. Gezegen veya uzaylılara bir cisim olabileceğini belirtti.

Kaynak: sabah.com.tr