GİOVANNA’NIN KAÇIRILMA DENEYİMLERİ VE MELEZ BEBEĞİ 2009 İTALYA

Giovanna’nın yakın temas ve kaçırılma deneyimleri  4 yaşında başladı. Röpörtaj sırasında 41 yaşındaydı.

Metalik renkte bir uçan cisim hatırlıyordu. Kendisinin de  havada uçarak cismin içine girdiğini anlatıyor Etrafında 4 uzaysal varlık gördü. Telepatik olarak ona  kıpırdamamasını, zarar vermeyeceklerini söylediler. Biyolojik materyal toplamaya gelmişlerdi, doku, kan.

Bundan sonrası klasik kaçırılmalarda olduğu gibiydi ama   geride fiziksel izler kalıyordu.

Vücudunun her yerinde bir madde bulundu. Karşılıklı olarak her iki tarafın da enfeksiyon kapmaması için korunma amaçlı kullanılıyordu. Laboratuvarda yapılan analiz sonuçları maddenin doğal olmadığını gösterdi. Mika bazlı silika olduğu saptandı. Örnekler Giovanna’nın evinden alınmıştı.

İnsan ırkı bu varlıklarla biyolojik –genetik yönden uyumlu tek ırk olduğu için bu deneyler yapılabiliyor. Genetik olarak biz onlara daha yakınız. Bizi melez bir ırk yaratmak için kullanıyorlar çünkü kendi ırkları yok olmak üzere. Giovanna sadece Griler’in değil aynı zamanda başka uzaysal bir ırkın daha melez genetik çalışmalar yaptığını anlatıyor.

18 defa hamile kaldı ve hepsi sadece iki ay sürdü. İkinci ayda fetus anneden alınıyor ve yapay rahimlere yerleştiriliyordu. Sadece çocuklarından birini gördü ve kendisine çok benziyordu. Cildi ve elleri insan gibiydi. Sadece çok iri yeşil gözleri vardı ve gözleri yüzünün neredeyse tamamını kaplıyordu.  Giovanna onu görünce kendi çocuklarından birini olduğunu anladı. Melez varlık Giovanna’ya yaklaştı ve; «anne ve çocuk» ne anlama gelir diye sordu. Gözyaşı ne demektir?

FARAH YURDÖZÜ