LİNDA CORTİLE VE BROOKLYN KÖPRÜSÜ KAÇIRILMA OLAYI 2.Bölüm

Kaçırılmanın Tanıkları

Aradan iki yıl geçti. Budd Hopkins 1 Şubat 1991 tarihli bir başka mektup aldı.
Mektup Lindanın kaçırıldığı 30 Kasım 1989 sabaha karşı aynı bölgede görev yapan ve olaya tanık olan iki hükümet ajanından geliyordu. Kendilerini Richard ve Dan olarak tanıtan bu kişiler aynı gece dünya politikası için son derece önemli bir isme eşlik ediyorlardı; dönemin Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Javier Perez de Cuellar’ı
koruyorlardı. İddialara göre Lindanın devasa bir UFO tarafından alınmasını üçü aynı anda gördüler. Daha sonraki günlerde Perez de Cuellar bu tanıklığı reddetti ve UFOlarla hiç bir ilgisi olmadığını söyledi. Oysa Richard ve Dan farklı düşünüyordu.

PEREZ DE CUELLAR

Hopkins’e ulaşan mektupta o gece neler olduğu detaylarla anlatılmıştı. İki güvenlik görevlisi park halindeki devriye arabasında oturmuş etrafı kontrol ediyorlardı. Yukarıdan yansıyan parlak kırmızı, hareketli ışık dikkatlerini çekti. Araba penceresinden baktıklarında hemen karşıdaki binanın çatısı üzerinde dolanan oval biçimli kırmızı uçan nesneyi gördüler. Nesne üst kat pencerelerinden birine doğru alçalırken rengi mavimsi beyaza dönüştü. İki arkadaş şaşkınlık içindeydi. Hemen arabadan çıkıp yanlarındaki dürbünle nesneyi daha yakından görmeye çalıştılar. Karşılarında gerçek üstü bir manzara vardı. Nesneden yayılan parlak mavimsi ışığın içinde ve yerden metrelerce yüksekte genç bir kadın havada uçuyordu. Beyaz, uzun gecelik giymiş olan kadın sanki hala uykuda gibiydi. Havada devasa oval araca doğru çekilirken başının hemen üzerinde bir ayaklarının altında ise iki garip görünüşlü yaratık ona eşlik ediyordu. Dan ve Richard ufak tefek ve pek de insana benzemeyen bu varlıkların kadını almaya gelen bir tür görevli olduğunu düşünmüşlerdi. Yaratıklar ve kadın dairesel aracın içine çekildiler ve nesne hızla havada uçarak kayboldu.

Budd Hopkins’e Ulaşan Mektup

Deneyimli iki polis olan Richard ve Dan ilk defa böyle bir şey ile karşılaşmışlardı. Gördükleri gerçekti. Görevi toplumda düzen sağlamak, zor durumda kalan insanları korumak olan polisler çaresiz kaldıklarını hissediyorlardı. O kadına yardım edemedikleri için büyük bir suçluluk duygusuna kapıldılar.
Budd Hopkins mektubu aldığında Richard ve Dan’in Lindadan söz ettiğini hemen anladı. Geçen zaman içinde Linda ile tanışmış ve ipnozla geriye dönüş çalışması sayesinde Griler tarafından defalarca kaçırıldığını ortaya çıkartmıştı. Aslında Linda çocukluğundan beri Gri varlıklarla temastaydı. 30 Kasım 1989 gecesi olanları bir yere kadar bilinçli olarak hatırlıyordu. Uykuya dalmadan hemen önce bedeninde yine aynı ağırlık ve felç hissini yaşamış ancak odasında ufak tefek, iri başlı gri bir varlık olduğunu görmüştü. Bundan sonra olanları ise ipnoz altındayken hatırladı. Devasa boyutlarda bir uzay cismi tarafından evinin penceresinden alınırken ona üç Gri varlıkeşlik etmişti. Linda bütün bunlar olurken çok korkmuştu. Daha sonra uzay gemisinin içinde bildik tıbbi muayeneden geçirildi.

Hükümet Ajanları Linda’yı Ziyaret Ediyor

Richard ve Dan Şubat 1991’de Linda ile şahsen görüşmeye karar verdiler. Yaşadığı binayı ve hangi katta oturduğunu çok iyi biliyorlardı. Kendilerini sivil polis olarak tanıttılar. Linda’nın yaşadığı binada daha önce bir kaç cinayet işlenmişti ve polisler zaman zaman komşuların bilgisine başvururlardı. Linda bu defa da aynı nedenle ziyaret edildiğini düşündü. Ancak durum sandığından çok daha farklıydı.

Hayatında ilk defa gördüğü yabancı adamlar ona bir uzay gemisi tarafından kaçırıldığını ve olayı izlediklerini söylediler. Linda iddiaları kabul etmedi, onu bir başkasıyla karıştırmış olabilecekleri cevabını verdi. Oysa ki sivil polisler her şeyi gördüklerini ve hata yapmalarının imkansız olduğunu iddia ediyorlardı. Bu ziyaret Linda’nın daha da büyük bir paniğe kapılmasına yol açtı. Polisler gittikten sonra Budd Hopkins ile temas kurdu ve asıl araştırma işte bu noktadan sonra başladı.
Kaçırılmanın en büyük kanıtlarından biri bedende kalan fiziksel izlerdir.

Bir gece içinde beliren ameliyat izleri, morluk, kesik ve iğne izleri, garip kızarıklıklar, ve sonrasında implantler pek çok kaçırılma vakasında görülen ortak yönler. İşte bu nedenle Linda burnundaki şişliğin nedenini araştırmaya karar verdi ve bir röntgen çektirdi. Röntgende burun içine yerleştirilmiş yabancı bir maddenin varlığı açıkça görülüyordu. Aradan fazla zaman geçmemişti, Linda bir sabah şiddetli bir burun kanaması ile uyandı. Yeniden röntgen çektirdiğinde yabancı madde gitmişti.

3.Bölüm için tıklayın: https://farahyurdozu.net/2019/11/05/linda-cortile-ve-brooklyn-koprusu-kacirilma-olayi-3-bolum/