MARC BRINKERHOFF Temasları 2

Zaman Kayması ve Teleportasyon

Temasçı, ressam ve şifacı Marc Brinkerhoff 3 Kasım 1977 tarihli bu yakın karşılaşmada bir zaman  kayması ve teleportasyon yaşandı.

Gece saat 11:00’de bir arkadaşı Marc’ı aradı ve evine  davet etti. Normalde Marc’ın araba ile arkadaşının bulunduğu yere girmesi 45 dakika ya da daha fazla sürerdi. Marc arabasına bindi ve  arkadaşının evine vardığında saat 11:17’yi gösteriyordu. Arkadaşı büyük bir şaşkınlık içinde bunun mümkün olamayacağın ı söyledi. Daha sonra Marc D.D. Varlıklar tarafından gemiye alındığını, orada kısa bir süre kaldıktan sonra teleportasyon yoluyla arkadaşının evine götürüldüğünü anladı.

Kasım 1977

Marc arabasıyla bir UFO toplantısına giderken Asteron’un telepati yoluyla kendisiyle konuştuğunu duydu. Dünya Dışı varlık adını söyledi ve Marc’ın UFO toplantısında bu ilk telepatik bağlantdan söz etmesini istedi. Bir hafta sonra 26 Kasım 1977 Cumartesi günü Asteron İngiltere’de yapılan bir radyo yayınında araya girdi  ve Galaksiler arası Misyon’dan bir mesaj verdi.

Uzaydan Gelen Ses

Dünyaya Verilen Mesaj İngiliz Televizyonunda Yayının kesilmesine neden oldu. 26 Kasım 1997  Cumartesi gecesi Güney İngiltere’de Televizyon yayını  tekrarlanan bir sinyalle kesildi ve bir erkek sesi duyuldu:“Ben Asteron, Galaksilerarası Misyon temsilcisiyim ve Dünya’ya bir mesaj iletmek istiyorum” diyordu.“Kova burcu çağına girmek üzereyiz ve Dünya’da yapılması gereken pek çok değişiklik var. Ölümcül silahlarınızın hepsi yok edilmeli. Birlikte barış içinde yaşamayı öğrenmek için  çok az zamanınız var. Ya barış içinde yaşayacaksınız ya da bu galaksiyi terk edeceksiniz.”

İngiliz basınında TV yayınını kesen uzaysal iletişim haberleri.

New Hampshire, 1978

Marc, eşi ve ünlü temasçı Betty Hill gökyüzünü izledikleri bir sırada platform biçimli devasa bir gemi başlarının üzerinden yavaşça uçarak gözden kayboldu.

Marc Brinkerhoff Bu Varlıklarla Karşılaştı

Donleel, yarı insan yarı Reptilian  bir varlık. Marc Brinkerhoff’a göre farklı Reptilian gurupları mevcut, bunların bazıları fizik bedene sahip bazıları da boyutlararası  varlıklar. Marc , resimde görülen Donleel ile beden dışı bir deneyim sırasında 6.boyutta karşılaştı.

Be-Ah-Ala-Ruk  -Kasiopya yıldız sisteminden  etherik 5.yoğunluk ırkından. Yarı insan yarı kedi özelliklerini taşıyan son derece sevgi dolu ve pozitif bir varlık. Dünya ölçülerine göre 500 ile 800 yıl arasında yaşıyorlar.

FARAH YURDÖZÜ. ( Marc Brinkerhoff ile yaptığım söyleşiden alınmıştır, resimler sanatçının kendi eseridir.)