MARC BRINKERHOFF Temasları 1

Ressam, temasçı ve şifacı Marc Brinkerhoff New York’ta yaşıyor. Kendisiyle yaptığım görüşme ve söyleşilerin bir bölümünü burada aktarıyorum. Resimler sanatçının kendi eseridir.

Marc Brinkerhoff – New York

Marc henüz çok küçük bir bebekke Dünya Dışı ziyaretçiler tarafından gökyüzünde bekleyen bir UFO’ya nasıl götürüldüğünü bugün bile çok  İyi hatırlıyor. Uzaylı dostunu sevgi ve şefkat dolu bir varlık olarak tanımlıyor. Hiç bir korku duymadığımı, tam tersine çevresindeki ışıklara bakarken büyük bir huzur hissettiğini belirtiyor.

UFO’ nun içi lavanta rengi bir ışık enerjisiyle aydınlatılmıştı. Marc bu enerjinin hem kendisini arındırdığını hem de daha yüksek bir titreşim seviyesine yükselttiğini hissetti.  Bulunduğu mekan geminin kontrol merkeziydi. Dünya Dışı varlıklar onu pencereye yaklaştırdıklarında uzay boşluğunda Dünya gezegenini gördü.


Mahopac, New York, 10 Şubat 1967, saat akşam 19:00 civarı


Kubbe biçimli iki UFO, Marc’ın araba ile eve dönmekte olan  anne ve babasını yakındaki tren istasyonundan eve gelene kadar izlediler.  15 dakika kadar evin üzerinde havada asılı kalan cisimler bütün aile üyeleri tarafından görüldü. İlk temaslardan sonra Marc D.D. Varlıklarla telepatiyle  iletişim kurmaya başladı. Temasların çoğu astral rüyalar şeklindeydi.

Croton Şelalesi, New York Eyaleti, 1972

Marc bir arkadaşıyla araba kullanırken arkadaşı da UFO görmek istediğini söyledi. Kısa süre sonra Marc içinden gelen bir sesle başını kaldırıp havaya baktı. Baraj gölü üzerinde devasa boyutlarda bir cisim sessizce uçuyordu .

2 Şubat, 1977 

Marc gece saat 1:00 ile 3:30 arasında köpeğini gezdirmek için dışarıdaydı.  Aniden çevrede bir enerji değişikliği hissetti ve gökyüzüne baktı, saat  3:00 olmuştu. Hemen karşısındaki açık alanda yedi adet uzun boylu D.D. Varlığın materyalize olduğunu gördü.  Etraflarında bir enerji alanı oluşuyordu. Telepatik olarak kendisiyle konuştuklarını ve  davet ettiklerini algıladı. Onları  “Evrensel Ailesi” olarak  tanımlıyordu.  Çapı 50 metre kadar olan bir enerji kubbesi oluşmuştu. Ziyaretçiler Marc’ı içeri ye çağırdılar. Marc köpeğine oturup  dışarıda beklemesini söyledi.

Enerji alanına girdiği andan itibaren dışarıdaki rüzgarın kesildiğini ve  soğuk havanın yerini  huzur dolu bir atmosfere bıraktığını hissetti. D.D. Varlıklar Marc’a yaklaştıklarında onlardan gelen sevgi ve şefkat duygusunu  yoğun şekilde algıladı.  Girme zamanı gelip enerji alanının dışına çıktığında yeniden soğuk hava ve rüzgarı yüzünde hissetti.  Ziyaretçiler telepatik olarak kendisini sevdiklerini ve her zaman yanında olacaklarını söylediler.

Not: Bu yazı Marc Brinkerhoff ile yaptığım söyleşiden alındı. Resimler sanatçının kendi eseridir. Farah Yurdözü.