KAÇIRILMALAR ve DÜNYA DIŞI VARLIKLARLA YAKIN TEMASLAR

UFO gözlemleri bir yana Dünya Dışı varlıkların gerçekliğini kanıtlamanın en iyi yollarından biri de Kaçırılmaları incelemek. Milyonlarca kadın, erkek ve çocuk uzaylılar tarafından alınıp tıbbi kontrolden geçiriliyorlar. Ve hemen hepsinin bedenine bir mikroçip yerleştiriliyor. Kadınlardan yumurta, erkeklerden sperm alınıyor. Bazı uzmanlara ve tanıklara göre özellikle Griler diye bildiğimiz uzaylı gurubun amacı yeni bir melez ( hybid ) ırk yaratmak. Ve yine tanıklara göre bu ırk çoktan üretilmiş bile. Görünüşte hem insan hem de Gri özelliklerini taşıyan melezler Kaçırılma işleminde aktif rol alıp Grilere yardımcı oluyorlar.

Üstelik bir Kaçırılma senaryosu sadece Griler, Melezler ve İnsanlarla sınırlı olmayabiliyor. Son yıllarda bazı tanıklar götürüldükleri uzay gemisi ya da yeraltı üssü benzeri mekanlarda Sürüngenimsi uzaylıları gördüklerini de iddia ediyorlar. Sanki olayı asıl planlayan ve kontrolü sağlayan Sürüngenlermiş gibi bir etki var. Grilerin bir tür biyolojik robot ve işçi olduğundan daha önce de söz etmiştik. Seri şekilde verilen emirleri uygulayan bu ufak yaratıklar belki de bu nedenle insanlarla olan iletişimi sınırlı tutuyorlar.

Zaten kaçırılan  insanla Gri uzaylı arasındaki konuşma telepatiyle yapılıyor. Ve sorulan soruların cevabı hep aynı; “Bu kontrolü yapmak zorundayız.” Ya da “Bu sizin geleceğiniz için gerekli”. “Korkma, sana bir şey olmayacak.” Evet Grilerin insanlara verdiği cevap hep aynı, değişmiyor. Sanki önceden yüklenmiş bir ses kaydı ya da ses dosyası gibi. Ayrıca Gri uzaylıların bedenini çevreleyen manyetik alan yani aura bizimkinden çok daha farklı ve güçlü. İnsanlar üzerinde çok belirgin korku, acı gibi fiziksel etkilere neden oluyor.

Kaçırılmalar en yoğun olarak Amerika Birleşik Devletlerinde ve Güney Amerika ülkelerinde yaşanıyor. Son yıllarda Kanada ve Avustralya’dan da bazı kaçırılma olayları rapor edildi. Rusya UFO ve parapsikolojiye olan bilimsel yaklaşımına rağmen kaçırılma vakalarını gizli tutmayı tercih ediyor. Avrupa ve özellikle İspanya’dan gelen çarpıcı örnekler var.

 

Türkiye’de ise geçmişte ve bugün yaşanan kaçırılmalar bir kaç nedenden ötürü gözden kaçıyor;

  • Uzaylı ziyaretlerinin cin-ruhsal varlık benzeri ziyaretlerle karıştırılması.
  • Kaçırılmalar konusunda bilimsel araştırma yapacak uzmanların olmaması.
  • İpnoterapist ve psikologların, tıp doktorlarının UFO-uzaylılarla yakın karşılaşma deneyimlerine ilgi göstermemesi.

 

İşte bu nedenlerden ötürü ülkemizde sayısız kaçırılma deneyimi incelenmeden, kayda geçirilmeden unutulup gidiyor. Tabii uzaylılardan telepatik yolla mesaj aldığını iddia eden ve anlamsız kitaplar yazıp yayınlayan kişileri bu guruba dahil edemiyorum. Gerçek bir kaçırılma vakası ise sadece Ufolojik yönden değil aynı zamanda tıbbi açıdan da incelenmeli. Ufolog, psikolog ve tıp doktorlarından kurulu bir ekibi oluşturmak ise maddi açıdan destek gerektiren bir proje. Dahası kaçırılma kurbanlarıyla çalışmak için sadece maddi imkanlar da yetmez, sabır ve sürekli araştırma yapmak da gerekir.

 

Yıllardır tanıdığımız ve uluslararası alanda popüler Kaçırılma uzmanlarına bakarsak orada da durum pek içaçıcı değil.

Dr.John Mack beş sene önce İngilterede bir arabanın çarpması sonucu öldü. Bunun bir kaza değil kasıtlı cinayet olduğunu söyleyenler de var.

 

Budd Hopkins ciddi sağlık sorunları yaşamasına rağmen 2004 yılında “Sight Unseen” ( Görünmez Varlıklar ) isimli bir kitap yazdı ve boyutlar arası ziyaretçiler kavramına yeni bir yorum getirdi. Hopkins halen seminer ve konferanslar veriyor.

 

Asıl alanı tarih olan üniversite profesörü Dr.David Jacobs aynı zamanda bir kaçırılma uzmanı. Araştırmalarında o da ipnozla geri dönüş yöntemini kullanıyor. Halen konuyla ilgili kitaplar yazıp konferanslar vermeye devam ediyor.

 

California’lı tıp doktoru Roger Leir ise mikroçiplerin ameliyatla çıkartılması alanında uzman. Yine California’dan terapist Yvonne Smith ipnozla geri dönme yöntemini kullanarak Kaçırılma olaylarını inceliyor. Yani bu konuda dünya çapında söz sahibi çok fazla uzman yok. Her yıl kaçırılan yüzbinlerce insanı düşünecek olursak bu kadar küçük bir ekibin ne yapıp ne yapamayacağı da zaten belli.Neyse buraya kadar söylenenler az çok bilinen genel hatlar. Şimdi biraz da bilinmeyen ayrıntılara göz atalım.

 

KAÇIRILMANIN DİĞER YÜZÜ

“Alien Abduction”  yani “Uzaylılar Tarafından Kaçırılma” fenomeni yıllardır araştırılan ve UFOlojinin en gizemli alanlarından biri. Aşağıda  sıralanan benzeri iddialar birbirini hayatı boyunca görmemiş, hatta farklı kıtalarda yaşayan, ama kaçırılma deneyimini geçirmiş kadın, erkek ve çocuklar tarafından verilen raporlardan alındı.  Oldukça ayrıntılı bu listede ilginç bilgiler var;

 

  • Dünya Dışı (D.D) varlıklar mekanla ilgili algılama değişikliği yapabilirler.

 

  • D.D. varlıklar görme yeteneğimizi kontrol ederek bize istedikleri şekilde görünürler.

 

  • D.D. varlıklar bilincimizi beden dışına çıkartabilirler. Bu durumda fiziksel bedenimizi kontrol edemeyiz. Herhangi bir Dünya Dışı varlık bedenimize girerek kendi isteği doğrultusunda bilincimiz geri dönene kadar onu bir araç şeklinde kullanmasını sağlar.

 

  • D.D. varlıklar çevremizde oldukları halde fizik bedenlerini görünmez ya da kısmen görünür durumda tutabilirler.

 

  • Kaçırılanların bedenlerinde ve cilt üzerinde sayıları bir ve birden fazla olan iğne deliği benzeri izler, morluk, üç-dört parmaklı ellerin bıraktığı izler ve üçgen şekiller ortaya çıkmıştır.

 

  • Çok sayıda kadın kaçırılma sonrasında jinekolojik sorunlar yaşamakta, ve bazen bu sorunlar kist, tümör, göğüs, rahim kanseri ya da kısırlığa neden olmaktadır.

 

  • D.D. varlıkların insanların boyun, omurga, kan damarı, diz, bilek eklemleri ve diğer organlarından sıvı aldığı bilinmektedir. Aynı zamanda vücudun çeşitli kısımlarına içeriği bilinmeyen sıvılar da enjekte edilmiştir. Sıvının enjekte edildiği bölgeler flöresans ışığı altında fosforlu noktalar şeklinde parlar.

 

  • Pek çok kişi kaçırılmanın ardından daha önce farkında olmadıkları ciddi sağlık sorunları yaşamıştır. Bu kişiler hızla ilerleyen rahatsızlıklar nedeniyle ameliyat geçirmiş ve bazıları da doktorların belirleyemediği sebeplerden ölmüştür.

 

  • Kaçırılma sonrasında zihinsel, sosyal ve ruhsal problemler yaşayan kişilerin sayısı az değil.  Bu kişiler uyuşturucu kullanımı, alkolizm, aşırı miktarda yeme ve cinsel davranış bozuklukları gibi sorunlar yaşıyor. Benzer şekilde aniden başlayan psikiyatrik saplantılar da normal hayatlarını ve kişisel ilişkilerini olumsuz yönde etkiliyor.

 

  • D.D. ziyaretçiler yetişkin ve çocuk insanlardaki cinselliği ve fiziksel bedende acıya sebep olan nedenleri sürekli araştırıyorlar.

 

  • Kaçırılanlar daha sonra D.D. varlıklar tarafından eğitildiklerini ve emirler aldıklarını hatırlıyorlar. Eğitim sözlü ya da telepatik dersler, dia gösterisi benzeri büyük ekrana yansıtılan resimler ya da uzaysal teknolojinin uygulaması şeklinde.

 

  • Kaçırılanlar götürüldükleri yerlerde sadece uzaysal varlıklarla değil normal görünümlü insanlarla da karşılaştıklarını söylüyorlar. Zaman zaman askeri üniforma içinde olan insanlar kaçırılmalarda D.D.lara yardım ediyorlar.

 

  • Yeraltı tesislerine götürülen insanlar orada garip melez  ( hibrid ) yaratıklar, melez insanımsı ( humanoid ) fetuslar, ve renkli sıvıyla dolu konteynerlarda saklanan insan organ parçalarını gördüklerini rapor ediyorlar.

 

  • Yine yeraltı tesislerinde kanı çekilip parçalanmış ve üst üste yığılmış pek çok insan cesedi gördüğünü söyleyenler de var. Bazı kaçırılma kurbanları tehdit edilmiş ve  işbirliği yapmadıkları takdirde sonlarının aynı olacağı söylenmiş.

 

  • D.D.lar evlere gelip küçük yaştaki çocukları geçici olarak alırken anne babaları felçle etkisiz hale getiriyorlar. Anne babanın itiraz etme durumunda uzaylı ziyaretçiler çocuğun aslında kendilerine ait olduğunu söylüyorlar.

 

  • D.D.lar insanlar üzerinde son derece acı verici uygulamalar gerçekleştirirken herhangi bir açıklama yapmayıp sadece bunların gerekli olduğunu söylüyorlar. Bazı kaçırılma kurbanlarının gözleri yerinden çıkartılıp göz çukuruna implant yerleştiriliyor ve göz yeniden eski yerine konuyor. Baş, göğüs, kol ve bacak bölgelerine baskı uygulanıyor. Yetişinlerde ve çocuklarda son derece acı veren jenital ve anal bölge muayeneleri de söz konusu.

 

  • D.D. ziyaretçiler zaman zaman gezegenimizin geleceği hakkında kehanetlerde bulunup doğal felaketler olacağını ileri sürüyorlar. Ve bir gurup insanın türü devam ettirmek amacıyla kurtarılacağını da ekliyorlar. Oysa ki çok sayıda kaçırılma kurbanı uzaylıların bu sözlerini inandırıcı bulmuyor.